dilluns, de febrer 04, 2008

hello world!

Després d'un llag periode d'innactivitat (gossera tot) podria seguir escrivint per al bloc.
Se'm fa costera amunt, perquè fa temps que no escric. Però escriure per al peazoinvento és com anar en bicicleta, que no s'oblida, vamos.
I hui m'ha pegat per escriure.
-ja es sap que quan hi ha feina vols fer de tot menys el que toca-
i qui estiga lliure de càrrega... que alce l'espasa làser, que diu Maic.

Al final no vaig contar el viatge a les antípodes, no almenys d'una manera ordenada, cronològica i simptomàtica. Però well, és el que passa quan vas de viatge a la fi del món. Se't posa la sang al cap per estar cap per avall i no funciones bé. I se t'oblida que vols anunciar al món el que fas i per on pares.

Tot i sabent que al món en si li importa una m*rda el que et passe.

Des de que vaig tornar d'aquella locura han passat un munt de coses que no s'han vist reflexades en res a aquest xurro. Com que no reb cap subvenció de l'estat per a ajudar a persones insomnes a dormir, faré un resum en paraules soltes de tot allò que ha passat des de llavors.

Així que allà va:
nou treball, nebot, twitter, Nadal, Héroes, Barcelona, mojitos, aniversari, vellea, passar a contracte, cine, Amsterdam, Lost, desorganització, flickr caput, pèrdua objectes, carnestoltes...

I crec que aixó seria tot així rollo ràpid.

Podria concloure aquest post amb una frase ben certa, el twitter m'ha absorbit qualsevol idea que poguera tenir per al bloc, i a més no he fet la renovació que volia per a este peazo invento, però com diria aquell...
"Mari, de passar-ho a contar-ho!!"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

peazo invento el twitter, eh?
quin nick tens?

Anònim ha dit...

que es el twitter? per cert q tal caranval? alguna fallera major este any? tu ja sas xq ho dic i ki soc,jajjaj.

Peazo invento la gaseosa ha dit...

Al twitter notincmaisaldo, que se m'havia oblidat enllaçar-ho.
I a carnestoltes tot el que veia eren burrets i misteles més que altra cosa, i han canviat de lloc les barres i no mola tant com abans.
Per cert, persona que ja se qui eres, no m'escoltes quan parle o que?!?! Des de luego... un carxot ben fort et mereixes, xe!