diumenge, de gener 14, 2007

kevin bacon i els graus de separacióEste Nadal, fent zapping a casa vaig veure un curt (boníssim) on Fernando Esteso li comentava a un xic a la barra d'un bar que tot el món tenia sis graus de separació amb Kevin Bacon.

I no li vaig donar importància a la dada fins que un dia em vaig posar a pensar... tal volta era veritat...
I creu-me, ho és.
Vaig estar pegant una ullada al senyor google buscant-hi la teoria, i realment és certa.
Sense quasi ni imaginar-m'ho jo mateix tinc pocs graus de separació amb ell!!
Potser un poc rebuscats, ho se, però els tinc. Com?!?!?!

La història va així... Un dia vaig preguntar a uns amics si Kevin Bacon havia treballat amb Dustin Hoffman... i em van dir que si,
a Sleepers havien treballat els dos, però que no compartien escenes.
"Tant em fa, ja tinc els graus!!!", vaig dir jo.

I resulta i va que Kevin Bacon va treballar a Sleepers amb el Dustin Hoffman (1), que va treballar a El Perfume, on va treballar també un ex-company de pis (2).
Així doncs ja tenim els TRES graus de serparació amb el Bacon.
Ja veus.
Que fort.
D'aci no res ja podem anar a Holywood tot pensant que és viable anar a una de les festorres que -supose- s'organitzen allí amb pase V.I.P i tot!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

JARE SAYS:
AY....EL Q FA L´AVORRIMENT EH? DONCS J0 CREC Q NO TINC 3 GRAUS DE SEPARACIO EN KEVIN BACON, XO PENSANT PENSANT, IGUAL EN EL BACON SI....UNO ES EL COMEDOR, DOS EL PASILLO I AL TERCER...LA CUINA!!! SI SENYOR!! JO TAMBE PUEC ANAR A LES FESTES EIXES Q SUPOSA LOLES Q FAN EN HOLIWOOD!!! JAJAJAJA. ALE REINA, Q TINGUES UN BON DIA ....(M´ACABA DE AGAFAR FAM I CREC Q VAIG A MENJAR-ME EL BOCATA DE BACON....)BSTS.

Neuz ha dit...

Per la mateixa regla de tres, jo tb tinc tres graus de separació amb Kèvin Bacon. Sas q jo també vaig veure el curt eixe? Qué pequeño es el mundo eh? O què poques coses fan a la tele al Nadal!

Peazo invento la gaseosa ha dit...

Correcto el bingo. Le han salido 3 grados de separasión con Kevin Bacon, 3 con Brad Pitt, 4 con Gael Garcia, 6 con "Martin Scott-ssense"... ¿alguien da más señores? XD

xouba ha dit...

la meua experiència em separa en 2 graus amb David Hasselhoff.

Vaig viure amb el fill d'una dona que havia sigut la seua nòvia (però del festeig ja fa moooooooooolt moooooooolt de temps)

jo havia sentit la teoria: estas a 6 pasos de Zapatero

Raül ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Raül ha dit...

Kevin Bacon és original de Torrelodones. Y el seu verdader nom és Kevin Panceta.